Reševanje podatkov - Anni d.o.o.

Reševanje podatkov

By

O podjetju

1. ZAČETKI   
Podjetje Anni se je z reševanjem podatkov začelo ukvarjati pred več leti iz potrebe, ki jo je narekovala praksa. Pri servisiranju računalnikov so se vedno pogosteje začeli pojavljati primeri, ko je stranka zaradi okvare na računalniku izgubila pomembne podatke.

Da bi našim stranka lahko ponudili celovite rešitve, smo se povezali  z vodilnimi inštituti in laboratoriji po svetu, ki se ukvarjajo z dejavnostjo reševanja podatkov.

Investirali smo v izobraževanje in raziskave. Naredili smo laboratorij za reševanje podatkov ter ga opremili s strokovnjaki,  z najnovejšimi napravami, instrumenti in programsko opremo.

2. NAPREDNA STORITEV REŠEVANJA PODATKOV
Osvojili smo edinstvene tehnike, s pomočjo katerih lahko rešimo podatke iz medijev, ki so do sedaj veljali za nerešljive. Z naprednimi instrumenti in strokovnim znanjem lahko našim strankam ponudimo inovativne storitve reševanja podatkov.

Specializirali smo se za reševanje podatkov iz diskov s problematičnimi napakami  in RAID, ki nam predstavljajo poseben izziv.
Našim strokovnjakom uspe rešiti podatke iz trdih diskov, ki jih večina drugih podjetij doma in v tujini ne more rešiti, tudi po zaslugi orodij in tehnologij, ki jih sami razvijamo in dopolnjujemo. V zadnjem času veliko vlagamo v razvoj lastnih tehnologij reševanja podatkov, izobraževanje in podiranje mej v smislu možnosti reševanja podatkov.

3. VIZIJA

Razvoj računalništva in informatike nudi osnovo za razvoj intelektualno zahtevnih tehnologij, ki ustvarjajo visoko dodano vrednost in so gonilo razvoja gospodarstva. Računalništvo je ena najhitreje rastočih vej gospodarstva. Vpleteno v vse pore našega življenja, pa predstavlja tudi potencialno nevarnost, saj že majhna napaka na trdem disku lahko onesposobi visoko razvite naprave in sisteme informacijske tehnologije.

Storitev reševanja podatkov se razvija hkrati s hitrim razvojem na področju trdih diskov ter drugih pomnilnih medijev in uspešno odgovarja na vedno nove potrebe iz prakse. Krog naših strank je vse širši, od posameznih uporabnikov do velikih podjetij.
Podatki postajajo vse pomembnejša in dragocenejša dobrina.

Naša naloga je,  da z nenehnim razvojem revolucionarnih tehnik in tehnologij  vsem zagotovimo, da imajo njihovi dragoceni podatki v našem laboratoriju kar največjo možnost, da se rešijo.

S tehnološkimi inovacijami in strokovnim kadrom hkrati skrbimo za trajnostni razvoj podjetja.

Naša vizija pa sega še dlje, preko naših meja. Uspešno že sodelujemo z nekaterimi partnerji iz sosednjih držav. V prihodnosti pa si želimo postati Center za reševanje podatkov za Slovenijo in sosednje dežele. Imamo opremo, imamo znanje, imamo sanje – imamo vizijo.

4. REFERENCE
Uspešno smo rešili že preko 5.000 primerov. Število primerov iz leta v leto skokovito narašča.  Med drugimi so nam svoje podatke zaupali (zaradi varovanja podatkov navajamo samo skupine)

1. inštituti
2. univerze
3. šole
4. večja podjetja
5. podjetniki
6. na tisoče posameznikov

5. KJE SMO
Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin
Slovenija


6. KONTAKT 24/7

Tel: +386-01-420-25-00
GSM: +386-31-692-555
e-mail: resevanje@anni.si