Reševanje podatkov - Anni d.o.o.

Reševanje podatkov

By

Postopek reševanja podatkov

1. TELEFONSKI POSVET       

Anni je 24 ur na dan na voljo vsem, ki so izgubili pomembne podatke. Zavedamo se, da je takšna izguba lahko zelo stresna, zato vam bodo naši strokovnjaki  pomagali, da bo  za vaše podatke kar najbolje poskrbljeno. Razložili vam bodo, kako odmontirate disk iz računalnika, ga pravilno zapakirate in pošljete v naš laboratorij.
Lahko nas kontaktirate
po telefonu: +386-01-420-25-00
gsm: +386-31-692-555 ali
po e-mailu: resevanje@anni.si.
Govorimo tudi angleško.2. PREGLED

Po prejemu okvarjenega medija naši strokovnjaki opravijo diagnostiko.
Stranka je v roku 48 ur, v nujnih primerih v roku 4 ur, obveščena o predvideni uspešnosti rešitve podatkov in o ceni. V primeru naročila in uspešnega zaključka dela, končna vrednost nikoli ne presega maksimalne ocenjene vrednosti, lahko pa je nižja. Morebitno razliko krije Anni.

3. REŠEVANJE PODATKOV 

Po opravljeni diagnostiki stranko obvestimo o ceni in možnostih reševanja podatkov. V kolikor stranka potrdi naročilo, se začne postopek reševanja podatkov. Pri tem uporabljamo brezprašno komoro ter najnovejše instrumente in specialna orodja.
Rešene podatke strankam posredujemo na medijih po njihovi želji (zunanji trdi disk, CD, DVD, …).

4. STATUS

V kolikor želite informacijo o statusu vašega diska oz. drugega medija, nam na telefonsko številko +386-31-692-555 pošljite SMS ali e-mail s številko prejemnice oz. delovnega naloga in obvestili vas bomo, v kateri fazi reševanja je trenutno vaš medij.

5. PODPORA     

Naša skrb za stranke še ni končana, ko stranka dobi podatke.
Če je potrebno, naši strokovnjaki lahko pomagajo pri instalaciji medija s podatki na nov računalnik.
Nudimo tudi kompletno back-up storitev.
Vse rešene podatke hranimo v prostorih podjetja Anni še 1 mesec po prevzemu podatkov, da bi se izognili ponovni izgubi podatkov pri transportu ali drugih nepredvidljivih okoliščinah.
V našem podjetju imamo tudi servis računalniške in ostale opreme informacijske tehnologije ter trgovino z računalniško opremo. Zato vam lahko odpravimo napako na starem oziroma svetujemo pri nabavi novega računalnika.

6. DISKRETNOST  

Vse informacije, ki jih Anni pridobi z dejavnostjo reševanja podatkov iz okvarjenih medijev, so zaupni in last
lastnika okvarjenega diska.
Anni d.o.o. se zavezuje, da bo varoval v tajnosti vse zaupne informacije, ki so bile pridobljene z reševanjem podatkov iz okvarjenih medijev po naročilu stranke.
Vsi zaposleni v podjetju Anni so pod kazensko in materialno odgovornostjo zavezani, da bodo vse informacije o strankah, ki so jih pridobili pri opravljanju svojega dela, čuvali kot poslovno tajnost.
Celoten proces je urejen tako, da se še ni zgodilo, da bi se katera od strank pritožila zaradi diskretnosti in pri uvedbi novih procesov in tehnologij je poskrbljeno, da bo tako tudi ostalo.